Halloween

2012. április 18., szerda

Kedves mindenki!


        Itt a tavasz, színesedik a világ! Megkezdődik az idei 2012-es vásári szezon, bár nem most lesz az idei első vásárom, igazából azt már márciusban elkezdtem de ez az igazi! 
        Itthon Kisapostagon, remélhetőleg majd hagyománnyá váló Bonifácnapi Magyarok vására és egyben majális( az idei lesz a második)! Idén azonban egy kicsit előbb lesz ez a vásár mint a Bonifác neve napja, hogy kedveskedni tudjunk az akkor még itt tartózkodó testvértelepülésünknek. Reméljük nem hiába!!! Tehát sok szeretettel várunk benneteket a színes vásári forgatagba, ahol nem lesz bóvli, gagyi és Kínai sem! Ez fontos itt olyan értékekre lelhet a nézelődő és vásárló melyek történelmünk része sokszor teljesen elfeledett hagyományainkat eleveníthtjük fel (néhol láthatjuk a kézműves termékek készültét is) amelyek később miután hazavittünk még sokszor fogják eszünkbe juttatni azt a rohanó hétköznapokban. Ez a rohanás sajnos a kézműveseket sem kíméli de itt mi is olyan energiával töltődünk fel ( látva a vásárlók örömét) amely mindig új erőt ad, hogy újból és újból alkossunk létrehozzunk valamit a mások és nem utolsó sorban a magunk örömére!
         Száz szónak is egy a vége! Várunk mindenkit nagy szeretettel Kisapostagon 2012.04.28.-án a Polgármesteri hivatal és a kocsmaudvar körül, hogy töltsük együtt a tavasz kezdetét, vásári forgataggal és kiállításokkal!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése