Halloween

2011. április 15., péntek

Drótékszeresek játéka 2.

Hát itt a várvavárt pillanat!!! Miután már mindenki nagyon várta a többiek alkotásainak fotóit, elárulom megérte! Most is mint az első fordulóban nagyon szép munkák születtek a kezeitek alatt. Úgy gondolom jól meg is fogtátok azt amit szerettem volna a tavasszal és a szecesszióval kapcsolatban. Remélem nem volt olyan nehéz mint amilyen érdekes. Kevés címet és leírást kaptam tőletek a munkákról de aki írt annak ott találjátok a képe mellett. Kérlek titeket az első fordulóhoz hasonlóan tegyétek ki a képeket ti si az oldalatokra,nézegesse csak mindenki aki arra jár és gyönyörködjön benne.

1.- Dobos Vera (vegazus) Hímes tojás medálja
 2.- Sajnerné Rigó Andrea Aki két munkát is készített, s mivel nem tudott dönteni hát elküldte mind a kettőt.
        (1)"szectavasztojás" címe: Tojások a  réten. Anyuka húsvétkor a rét kacskaringós útjain rejtette el a tojásokat, melyeket gyerekeinek kell megtalálni.
       (2)A másik alkotás a "szectoj3gy1" címe: Hímestojás. Egy egyszerű tojás formát próbáltam feldíszíteni.

3.- Stigmon judit (stigi2) medálja

4.- Szentpétery Zsófia (Wired Nóli) Filigrán kézékszer tavaszi színekkel
5.- Nagy-Kőszegi Kriszta (tinagyöngye) Charlotte a gyűrűk hercegnője

6.- Réczei Melinda (kreagora) Rózsás peridot-ezüst gyűrűt
 7.- Lakatos Éva (beadbox) Kacskaringós, színes, tavaszi karkötő


8.- Zsámboki Mónika (ZsaMo) szecessziós ékszere
9.- Szabó Réka Manon (La petite) No. 126 KLIMT-es tojás
10.- Nagy Veronika (Vera Násfa) Szecessziós nyaklánc
11.- Csiki Enikő (Inky) Tavasz ömlesztve
12.- Végül a saját munkám Egy medál A Mucha után szabadon
Gondolom nektek is nagyon tetszenek a munkák legalább annyira mint nekem. Nagyon jó volt számomra is, mikor vártam a munkáitokról készült képeket és nagyon jó érzés volt, hogy én láthattam meg őket először. Ezt köszönöm nektek. Már csak egy posztom maradt ebben a fordulóban, hogy eláruljam a következő háziasszony nevét. Aki először jelentkezett erre a posztra ebben a játékrészben az Dobos Vera Vegazus. Aki már most tele van ötletekkel és alig várja, hogy kiadhassa magából. Én is nagyon várom hát a következő fordulót és jó munkát kívánok neki. Azért elárulom, rajta kívül is volt több jelentkező, de mivel Vegazus volt az első közületek, hát úgy illett ő kapja. De azért ez jó mert ha ilyen sokan vagyunk a játékban és tán leszünk még többen, akkor annál tovább tart a játék és tovább izgulhatunk, várhatjuk a következő ötleteket, feladatokat. Mostmár tényleg csak egy pár szó annyira megtetszettek a blogspot oldalaitok , hogy elkezdtem csinálni magamnak is remélem ez is tetszik nektek már tervezgetem egy ideje de ezzel a játékkal akartam megnyitni tiszteletből.
Köszönöm minden résztvevőnek a munkáját és további jó nézelődést.
Margit
Jaaaaaa és persze a honlapomon (ekmives) is láthatjátok mint az előzőben a munkáitok képét és a facebook ra is kiteszem!

9 megjegyzés:

 1. Gyönyörűek lettek a munkák, mindenki igazán kitett magáért! :) Én is már nagyon vártam a következő fordulókat, addig jó, amíg minél több ötlet van!
  Nem utolsó sorban pedig, kedves Margit, Isten hozott a blogspotosok sorában! Igazán megtisztelő, hogy ezzel a koprodukciós munkával nyitottad meg remélhetőleg hosszú bejegyzéseid sorát! :)

  VálaszTörlés
 2. Igazán ügyes, és szép művek születtek újra!
  Remélem éves hagyománnyá növi ki magát ez a játék. Kíváncsian várom a köv. játék ötleteit, és megformázását. Természetesen kirakom én is a blogomba a játék 2. fordulóját!
  Sok szerencsét a bloggerkedéshez! :-)

  VálaszTörlés
 3. Gratulálok mindenkinek, nagyon szép munkák születtek!

  Ékmíves, téged pedig üdvözöllek a blogolók világában! Sok-sok szebbnél szebb tartalommal teli bejegyzést és minimum akkora ltogatottságot kívánok, mint amilyet ez az első poszt hoz neked! :-)
  Köszönöm, hogy megszervezted, lebonyolítottad ezt a játékot, Vegazus neked meg azt, hogy átvetted a staféta botot!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép ékszerek születtek, gratulálok mindenkinek!

  Margit, üdv a blogolók közt, külön öröm, hogy ez az első bejegyzésed! :)

  Köszönöm, hogy én lehetek a következő házigazda, már nagyon várom! Egy-másfél hónap múlva tervezem kihirdetni az új fordulót, hogy addigra újult erővel megint ilyen sok jelentkező legyen. De szívesen meghirdetem előbb is, ha úgy gondoljátok, hogy szükségtelen ennyit várni!

  VálaszTörlés
 5. Gratulálok mindenkinek! Nagyon szépeket készítettetek. Sajnos ezt most ki kellett hagynom - egészségügyi gondok miatt még a tervezésig sem jutottam el .:-( Remélem a következőben már én is ott leszek! :-)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép és ötletes munkák születtek. Gratulálok Vegazusnak és már nagyon várom a következő játékot. Leginkább az izgat, hogy mi lesz a téma???

  VálaszTörlés
 7. Jujj, de szépeket alkottunk!
  Csak most tudtam megnézni, mert eddig vidéken voltam. :) Még ma este kiteszem hozzám is, és ott írok kicsit többet a saját fülbevalómról. :)

  VálaszTörlés
 8. Margit, így halkan megkérnélek rá, hogy javítsd ki a nevemben a z-t és az m-et nagyra, úgy az igazi. ;)
  Köszönöm! :)

  VálaszTörlés
 9. Bocsi! Nem figyeltem rá. Javítom is!!!

  VálaszTörlés